Comma Online > Marketing Strategie

Marketing Strategie opstellen

Wilt u uw marketingstrategie aanpassen en verbeteren? Verandert uw markt en uw klanten?  Is het schrijven van een marketingplan te tijdrovend? Krijg hulp.

We kunnen voor uw organisatie een duidelijke marketingstrategie opstellen, een online marketingplan maken of een social mediaplan schrijven, waardoor u de veranderende markt weer scherper kunt benaderen. Comma Online helpt uw bedrijf meer omzet of meer klanten binnen te halen door veel beter te worden op marketing gebied.


Met een marketing plan heeft u:

 • Structuur en overzicht van uw marketing aanpak
 • Beter commercieel beleid
 • Visie en de veranderde marktsituatie toegepast op uw organisatie
 • Veel meer inzicht in uw markt en klanten
 • Sparren over uw marketing aanpak en dit eindelijk eens goed op papier zetten
 • Goed uit te leggen naar uw personeel
 • Direct het briefings materiaal voorhanden voor toeleveranciers
 • Een praktische marketing kalender op jaarniveau
 • Een duidelijk financieel plaatje

Klant reaktie

MickeyPrettige en goede samenwerking met veel kennis en expertise. We wisten al veel, maar door de cijfermatige onderbouwing, analyses en het overzicht van de te nemen acties hebben we een goed praktisch handvat wat nu te doen. Zeer nuttig,  biedt mooie richting en houvast voor verdere groei van mijn onderneming. We zijn zeer tevreden over de aanpak en het resultaat.”

– Mickey Artega, Directeur Artega – Drukt alles op alles.

Matt Viner“Comma Online helped us with insightful marketing and sales support, to build our international proposition to the next level. The flexible ways of working allowed us to apply the marketing services for expanding our business. Very supportive, agreeable ways of working and a quality approach. From strategy and concepting to execution. I would certainly recommend them.”

– Matt Viner, Business Development Manager Kamworks Paygo.


Grondige marketinganalyses en marktinzicht

Met een strategisch marketingplan gaat u de praktijk gericht aanpakken. Niet meer verschillende en losse acties, maar rust in de tent door planmatig werken.  We kunnen samen met u de reis afleggen om te komen tot een mooie en pakkende marketing aanpak. Dat kost in het begin moeite, maar levert later veel op.

Overzichtelijk uw marketing acties op een rij

We analyseren uw situatie en vissen de pareltjes voor uw groei verbetering er uit. Soms is het vragen naar de bekende weg, maar er zit ook waarde in, om alle marketingactiviteiten eens goed op een rij krijgen en daarmee het overzicht hebben, met uiteindelijk een mooi groeipad voor uw organisatie. Ook handig voor uw personeel (koers) en toeleveranciers (tijd besparen bij het uitleggen).

Verbeter uw marktaanpak door betere commerciele strategie

Betere besluitvorming en focus op resultaat,  budgetteren en besparen op uw ineffectieve marketing. Meer impact halen met uw marketingcommunicatie. Opgestelde Marketingkalender voor het nieuwe jaar, waardoor u maandelijkse kunt bijsturen en overzichthouden.

Mogelijke aanpak

We kunnen samen met u de reis afleggen om te komen tot een mooie en pakkende strategie. Dat kost in het begin moeite, maar levert later veel op. Namenlijk duidelijkheid, overzicht, keuzes en daarmee focus. Verbeter uw marktaanpak met een stevig en gericht plan, waar u mee kunt werken en resultaat mee kunt boeken.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een marketing strategie voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.


 Contact

Meer weten? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Neem contact met ons op Vraag offerte aan
Vul uw e-mail adres in, en krijg een digitale brochure over de diensten van Comma Online in uw e-mail box.

Lees meer over ons

Voordelen


 • Betere commerciele marktbewerking
 • Duidelijk en overzichtelijk plan
 • Geeft richting en rust in de organisatie
 • Eindelijk uw gedachten uitgewerkt
 • Werk met marketing professionals
 • Prettig samenwerken
Neem contact met ons op