Over Ons – Comma Online

 

We helpen ondernemers graag met marketing, strategie, online marketing en het verbeteren van inzicht door o.a. analytics toe te passen, met als doel verhoging van het marketing effect. Dit doen we met plezier!

Onze Missie

Comma Online helpt uw organisatie om meer resultaat of meer klanten binnen te halen door veel beter te worden in marketing. Dit doen we door goed te luisteren naar uw klanten, analyses van uw markt te maken, uw klantdatabase door te nemen, strategie upgraden en oplossingen van uw klanten aan te dragen.

Verwacht dus geen dikke rapporten, maar juist korte werkbare plannen met effect. We weten dat u weinig tijd heeft. We zitten in Rotterdam en richten ons op de MKB-er, die zijn marketing wil verbeteren, wat ondersteuning op marketing gebied kan gebruiken en online verder wil uitbouwen.

Wilt u weten hoe u uw marketing op een hoger plan kan brengen? Heeft u behoefte aan een situatie analyse en zien hoe u performt op marketing gebied en waar u nog meer kunt verbeteren?

Breng uw marketing op een hoger plan en groei verder samen met Comma Online.

Comma Online – Building Marketing Performance.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons aanbod voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op om te sparren of vraag een offerte aan.


Met Comma Online heeft u:

  • Ervaren en professionele marketeers
  • Prettig en persoonlijk contact
  • Een partij die langer en wat breder met u meedenkt
  • Strategie en hands-on ervaring in huis
  • Betrouwbare partij
  • Een oplossing gevonden voor uw (online) marketing

Tevreden klanten

We scoren goed op klanttevredenheid. Onze klanten beoordelen ons met een ★★★★☆ (8,4).  Graag denken we met onze klanten mee.  Het sparren over de marketingaanpak wordt als erg prettig ervaren.  Tot nu toe zijn al onze klanten tevreden of zeer tevreden. Met name ons persoonlijk contact, kennis & vakmanschap, betrouwbaarheid en prettige communicatie wordt sterk gewaardeerd.

Ervaren Marketing Professionals

Al jaren zijn we enthousiast over marketing. We vinden het heerlijk om uw klant uit te pluizen, uw markt te analyseren, de website eens goed tegen het licht te houden, en slimme analytics los te laten op uw markt aanpak, zodat met extra inzicht en beter resultaat kan gaan halen. Dit hebben we ook al voor meerdere klanten gedaan. We werken graag met ondernemers direct, want dat schakelt sneller.

Een marketing bureau die met u meedenkt

We weten dat u als ondernemer erg veel ballen in de lucht moet houden. Sales, Personeel, IT, legal, marketing, klantcontact, uw interne organisatie, strategie, thuis, nieuwe ontwikkelingen in uw markt, uw eigenlijk persoonlijke ontwikkeling, events, allemaal elementen die in uw hoofd aan de gang zijn. Dan is het handig dat er een partij is, die rustig met u meedenkt op marketing gebied, de zaken voor u op een rijtje zet en ondersteunt waar het nodig is en prettig kan samenwerken direct met u, en/of samen met uw personeel.

Ervaren in marketing en online

Al jaren vinden we het heerlijk om ons te verdiepen in de ontwikkelingen van marketing en online. Digitaal verandert snel en de markt ook. Het vakgebied van marketing verandert daarmee ook. Webshops, digitale concurrentie, nieuwe verdienmodellen, artificiele intelligentie, nieuwe marketing tools, marketing automation, voice, nieuwe ontwikkelingen. Maar dit moet nog steeds marketing resultaat voor u opleveren. De klassieke P’s worden online anders ingezet. Daar helpen we u mee.

Richten op organisaties van 10 tot 50 personen

Comma Online richt zich juist op de wat kleinere organisaties met een personeelsgrootte van 10 personen tot 50 man personeel. Vaak aan het groeien, professionaliseren en schalen. Werken met Comma Online betekent: korte lijnen, praktische oplossingen, prettige communicatie en betaalbare prijzen.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons aanbod voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

10 Trends die we zien op het gebied van marketing

De samenleving ondergaat veranderingen. De markt verandert, soms met een snel tempo, en soms langzaam. Ook de voorkeuren van uw klanten wijzigen. Dit betekent dat de marketing van uw organisatie eveneens veranderingen doormaakt. Hieronder vindt u trends die van belang...

Zo maakt u een persona van uw ideale klant

Het verbeteren van de klantgerichtheid gebeurt door het gebruik van personas. Hebt u al uw ideale klant gedefinieerd? Gebruik dan personas voor uw organisatie. Door het maken van een uitgewerkte persona voor uw organisatie verbetert u de klantgerichtheid. Personas...

Zo schrijft u een online marketing plan in 10 stappen

Om antwoord te geven op de vraag "Hoe schrijf ik een online marketing plan?" vind u hier een overzicht van 10 stappen om een online marketing plan op te stellen. Dat helpt u enorm bij het versterken van uw online impact. Hoe schrijf ik een online marketing plan?...

10 goede marketing automation tools voor uw website

Wanneer u een WordPress website heeft, kunnen deze marketing automation tools erg handig voor u zijn.  Deze plugins versterken uw marketing functionaliteit van uw website. Er zijn veel plugins op de markt die vaak allemaal verschillende functionaliteiten hebben. Deze...