Business Partners

Met deze partijen werken we graag en goed samen, omdat ze waarde leveren en het gewoon fijn samenwerken met ze is.

WordPress Website Bouwer

Kamworks PayGo

Fijne WordPress website bouwer voor MKB in Rotterdam. Nuchter en praktisch. Mooie praktische websites die goed werken. Fijn onderhoud ook. Eén aanspreekpunt voor alles dat met WordPress te maken heeft? WordPress bureau Sowmedia uit Rotterdam laat je organisatie groeien met WordPress.  Vraag naar Jan-Willem Visser.

Reclame Drukwerk

Artega Drukwerk Rotterdam

Flyers, posters, brochures, tshirts, eigenlijk de meeste materialen die nodig zijn als boodschap drager. Omdat promotie met goede creatieve drukwerk oplossingen kan. Voor allerlei soorten drukwerk oplossingen. Fijn advies en in Rotterdam om de hoek! Altijd een creatieve oplossing. Vraag naar Mickey Ortega.

Customer Relationship Management Software (CRM)

Artega Drukwerk Rotterdam

CRM is altijd nodig bij sales.  We werken graag met Hubspot. Beetje aan de prijs soms, maar de functionaliteit werkt erg goed, en koppelt mooi aan andere technologie. We zijn nog geen Business partner, maar vinden het wel fijn werken met Hubspot, daarom deze vermelding.

Lead Generation Software

Artega Drukwerk Rotterdam

Weet nu wel welke bedrijven op de bedrijfswebsite komen. Leadinfo.com. Goede speler voor Leadgeneration. Stevig aan het groeien, ook internationaal. Gewoon in Rotterdam. Zit dus net in Capelle a/d IJssel en maakt goede software en is een prettige partij. Via Comma Online partner korting. Vraag naar Barbara den Toom.

Extra Sales Crew

Artega Drukwerk Rotterdam

Soms kom je goede verkopers te kort. Is dat eigenlijk niet altijd? Deze partij Flynck neemt je mee en verbetert je sales, door een extra verbeterde sales crew, die onder andere voor je belt. Reken op 4-6 maanden voor ingewerkt personeel. Kan ook koud bellen overnemen en sterke salesscripts schrijven. Scheelt weer. 

Maak je personeel mede-eigenaar

Artega Drukwerk Rotterdam

Versterk je personeelsbinding door ze mede eigenaar te maken van de onderneming. The ShareCouncil. Maakt ook nieuwe werkvormen met funding mogelijk. Nieuwe tijden, nieuwe werkvormen. Verwacht niet dat het personeel ineens ondernemer wordt en de verantwoordelijkheid draagt 😉 maar wel meer betrokkenheid. Gaat via de STAK en hou wel rekening met papierwinkel. Weer eens wat anders dan ‘salaris’. Praat eens met Caspar van Gockel.